پرتو پديده رايمون پرتو پديده رايمون .

پرتو پديده رايمون

راهنماي نصب چيلر

نصب چيلر دستگاه برش ليزر

دستگاه‌هاي حكاكي و برش ليزر هنگام برش از خود گرما آزاد مي كند و اين گرما بايد توسط وسيله‌اي خنك و كنترل شود تا دستگاه خراب نشود و هزينه‌هاي زيادي براي تعميرات نپردازيم لازم است از چيلر براي خنك كردن دستگاه و تيوب ليزر استفاده كنيم. چيلر دستگاهي است كه به گردش درآوردن آب درون تيوب ليزر دماي دستگاه برش ليزر را كاهش مي‌دهد، ما در اينجا نحوه ي نصب چيلر دستگاه برش ليزر را به شما آموزش خواهيم داد.

كاهش دما توسط چيلر از قانون ترموديناميك در انبساط و انقباض حجمي و تغيير فشار، ابتدا گاز را منقبض كرده و با ورود به محل جذب گرما به فضاي بيشتري وارد مي‌شود؛ لذا در اين حين گاز براي از دست دادن تراكم به سرعت گرما را جذب مي‌كند كه منبسط شود و مولكول‌هاي آن از هم فاصله بگيرند. ما در اين صفحه مشخصات فني چيلر را قرار داده‌ايم .

راهنماي نصب چيلر دستگاه برش ليزر گام به گام

  1. چيلر مناسب را انتخاب كنيد: چيلر آبي را انتخاب كنيد كه با مشخصات دستگاه برش و حكاكي ليزري خانگي شما از جمله ظرفيت، قدرت خنك كنندگي و ابعاد سازگار باشد. اطمينان حاصل كنيد كه چيلر استانداردهاي دستگاه شما را براي عملكرد بهينه رعايت مي‌كند.
  2. فضاي كاري را آماده كنيد: فضايي را در نزديكي دستگاه حكاكي ليزري تمام ورق خود براي چيلر آب خالي كنيد و از تهويه و دسترسي كافي اطمينان حاصل كنيد. چيلر را روي يك سطح ثابت، ترجيحاً نزديك به حكاكي براي سهولت در اتصال قرار دهيد.
  3. ورودي و خروجي را وصل كنيد: درگاه‌هاي ورودي و خروجي آب را روي دستگاه برش و حكاكي ليزري خود و درگاه‌هاي مربوطه را روي چيلر آب قرار دهيد. از شيلنگ‌ها يا لوله‌هاي مناسب براي اتصال اين دو استفاده كنيد تا از اتصال ايمن و بدون نشتي اطمينان حاصل كنيد.
  4. روشن كردن چيلر: پس از انجام اتصالات، چيلر آبي را روشن كنيد و دما و دبي مورد نظر را با توجه به نياز حكاكي خود تنظيم كنيد. براي كاركرد و نگهداري صحيح چيلر به دستورالعمل هاي سازنده مراجعه كنيد.
  5. نظارت و تنظيم: در حين كار به نشانگرهاي دما و جريان چيلر توجه داشته باشيد و در صورت نياز تنظيمات لازم را براي حفظ عملكرد خنك كننده بهينه انجام دهيد. براي جلوگيري از آسيب ديدن دستگاه حكاكي خود، به طور مرتب علائم نشتي يا نقص را بررسي كنيد و به سرعت آنها را برطرف كنيد.

نحوه‌ي راه اندازي چيلر

چيلر آبي بخش مهمي از دستگاه برش ليزري است. اكثر مشتريان هنگام دريافت آن از ما پرسيدند كه چگونه آن را نصب كنند. بنابراين امروز نحوه نصب چيلر آب دستگاه برش ليزر را معرفي مي كنيم. نصب و راه اندازي چيلر نياز به نكاتي دارد كه وظيفه خود دانستيم در ادامه مقاله به شما بگوييم.

همانطور كه همه مي‌دانند هنگام خريد دستگاه برش ليزر لازم است چيلر بخريم و آن را نصب كنيم  بسياري از افراد تمايل دارند كه بعد از خريد دستگاه، چيلر را خودشان نصب كند تا هم با مراحل نصب آشنا شوند و هم با اجزاي دستگاه آشنا شوند و هم در هزينه و وقت خود صرفه جويي كنند. نصب دستگاه چيلر كار بسيار راحتي است كه  با رعايت چند نكته مي توان آن را انجام داد .در اولين نكته لازم است در جعبه را باز كنيم و از سالم بودن  دستگاه و قطعات اطمينان حاصل كنيم .

دومين نكته در نصب چيلر آن است كه بايد در مخزن آب را باز كنيم  و كم كم آن را پر كنيم و مراقب باشيم تا آب سر ريز نشود. اگر در آب و هواي سرد دستگاه برش ليزر خود را نصب مي‌كنيد به اين دقت داشته باشيد كه حتما از ضد يخ در چيلر خود استفاده نماييد. براي افزايش عمر چيلر ترجيحا از آب مقطر استفاده كنيد.

!يكي از مهم ترين نكات اين است كه بايد آب را به نسبت يك به ده مخلوط كنيم و همزمان وارد كنيم تا دستگاه دچار افت نشود !

نصب لوله هاي چيلر

براي نصب لوله هاي چيلر به دستگاه برش ليزر بايد به اين گونه نصب كنيم كه كه لوله ورودي آب چيلر به خروجي دستگاه برش ليزر و لوله خروجي از چيلر به ورودي دستگاه برش ليزر وصل مي‌شود .

در مرحله بعد چيلر را روشن مي‌كنيم البته بايد اين نكته توجه كنيم تا زماني كه مخزن آب چيلر خالي است چيلر را به برق نزنيم و آن را روشن نكنيم .

هنگام راه اندازي چيلر ابتدا دكمه دستگاه چيلر را ميزنيم تا دستگاه و پمپ روشن شوند و شروع به كار كنند و گاهي ممكن است كه آب خروجي از پمپ داراي حباب‌هاي زيادي باشد كه اين امر طبيعي است و بعد از مدتي دستگاه به حالت عادي كار مي كند .بديهي است كه اگر دماي اب از دماي تعيين شده باشد فن دستگاه چيلر برش ليزر كار نكند. در اين مرحله لازم است لوله‌هاي آب و اتصالات آن ها را  بررسي كنيم تا نشتي نداشته باشد .

يكي از مشكلاتي كه هنگام كار ممكن است  با چيلر داشته باشيد اين است كه دستگاه بوق ممتد بزند و ارور بدهد و نتواند كار كند. درادامه ميخواهيم معناي هر ارور را به شما بگويم تا استفاده راحت تري از چيلر دستگاه برش ليزر داشته باشيد.

تعمير چيلر دستگاه ليزر

خطاهاي روي نمايشگر چيلر

انواع خطاهاي چيلر عبارتند از:

  • خطاي E۱ اين ارور زماني پيش مياد كه دماي اتاق بيش از حد بالا باشد. 
  • خطاي E۲ اين ارور براي وقتي است كه دماي آب بالا باشد .
  • خطاي E۳ زماني كه دماي آب پاين باشد شاهيد اين ارور خواهيم بود .
  • E۴ اين ارور زماني رخ مي دهد كه سنسور تشخيص دماي  محيط خراب باشد.
  •  E۵ زماني رخ مي دهد كه سنسور تشخيض دماي آب خراب باشد .

پنل كنترل دما

در هنگام راه ندازي چيلر دستگاه برش ليز ممكن است روي پنل كنترل دما نوشته هاي زير را ببينيد:

شاخص D۱

  • حالت ON يعني ترموستات به صورت خودكار كار مي كند .
  • حالت OFF ترموستات در حالت كنترل دما كار مي كند.
  •  حالت FLASHES ترموستات در حالت تنظيمات پارامترها كار مي‌كند و يا دماي محيط را نشان مي‌دهد.

شاخص D۲

  • در حالت ON يعني چيلر در حال خنك سازي است.
  • در حالت OFF چيلر در حال چرخش اب است. 
  • حالت FLASHES چيلر در حالت ذخيره انرژي است و فقط كمپرسور كار مي‌كند.
  • دكمه SET درنمايشگر براي تنظيمات چيلر استفاده مي‌شود و دكمه RST براي ورود انجام مي شود.

تنظيم چيلر دستگاه برش ليزر

نتيجه‌ گيري

نصب درست يك چيلر آب براي دستگاه حكاكي ليزري فرآيندي ساده است كه مي‌تواند عملكرد و طول عمر دستگاه شما را به ميزان قابل توجهي افزايش دهد. با پيروي از اين راهنما و بهره‌گيري از ويژگي چيلردستگاه برش ليزري، مي توانيد از عملكرد روان و خنك كننده مطمئن براي تمام پروژه‌هاي برش و حكاكي خود اطمينان حاصل كنيد.

اگر شما هم بعد از خواندن اين مقاله به فكر خريد چيلر افتاده‌ايد، شركت توليدي پديده رايمون سال‌هاست در زمينه توليد دستگاه‌هاي برش ليزر فلزات، صنعتي و خانگي فعاليت دارد.

شركت پديده رايمون همچنين فروشند انواع قطعات يدكي مكانيكي – اپتيكي – الكتريكي دستگاه برش  ليزر است و توزيع كننده انواع چيلر با توان‌هاي مختلف با بالاترين كيفيت است .

شركت ما مفتخر است تا با طرح‌هاي فروش اقساطي شما را راه اندازي كسب و كار ياري كند.


برچسب: نصب چيلر cw5000,راهنماي نصب چيلر دستگاه برش ليزر,چيلر دستگاه برش ليزر,خطاي چيلر دستگاه برش ليزر,راهنماي چيلر دستگاه برش ليزر,راهنماي چيلر cw5200,راهنماي چيلر cw5000,راهنماي چيلر دستگاه ليزر,نصب چيلر cw5200,،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ دى ۱۴۰۳ساعت: ۰۲:۲۷:۳۸ توسط:غزاله عليزاده موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :